Email szolgáltatások

A Prémium WordPress honlap szolgáltatásnak nem része az Email szolgáltatás. Ezért ehhez mindenképpen külső szolgáltatót kell választani. Két lehetőséget tudok ajánlani, de ezeken kívül bármelyik másik online Email szolgáltatást is lehet választani.

Valakinél az ár dönt, valakinél a biztonság, megbízhatóság és az univerzális elérés. Természetesen a legjobb választás a Google megoldása, de ezt az ára is tükrözi. A Gmail szolgáltatás ingyenesen is elérhető, de a saját domain-es email címekhez a fizetős szolgáltatását kell választani.

Ha másik Email szolgáltatást szeretnél, akkor sincs gond. A lehetőség korlátlan. Nálunk mindenre van lehetőség, csak a domain beállításhoz szükséges adatokat kell elküldened, hogy beállítsam a választott Email rendszer kiszolgálását.

G Suite és a Gmail - Bizto(nságo)san a legjobb választás

A világ egyik legbiztonságosabb és legjobb levelező rendszere és felhő alapú szolgáltatása. A levelek kezelését a világhírű Gmail felülettel tudod kezelni a számítógépeden vagy akár a mobiltelefonodon is.

Minden fiók hatalmas, 30 GB tárhellyel rendelkezik és a levelezés mellett további fantasztikus szolgáltatásokat is kapsz: Naptár, Drive, Dokumentumok, Hangouts.

További információk: G Suite és a Gmail »

Ár: 4 € / fiók havonta

Forpsi Email szolgáltatás - Email megfizethető áron

A Prémium WordPress honlapok domain regisztrátorának a saját Email szolgáltatása. Egyszerű, könnyen kezelhető, magyar felülettel, korlátlan email fiókkal és összesen 25 GB tárhellyel rendelkezik.

További információk: Forpsi Email szolgáltatás »

Ár: 225 Ft korlátlan fiókkal havonta

További kérdésed van? Prémium WordPress ügyfélszolgálat Prémium WordPress ügyfélszolgálat