Cloudflare fiók létrehozása

Cloudflare regisztráció

A domain DNS kezelését a Cloudflare szolgáltatóhoz kell beállítani. Ennek első lépése, hogy egy új Cloudflare fiókot kell létrehozni a következő oldalon:
https://dash.cloudflare.com/sign-up

Regisztráció után két email érkezik a következő tárgyakkal:

  • [Cloudflare]: Get Started with Cloudflare! You're ready to add a website - Ezt lehet törölni.
  • [Cloudflare]: Please verify your email address - Itt pedig akár a "Verify email" gombra, akár a linkre kattintva igazolni kell az email címet.

Ha rendben ment az email cím igazolása, akkor a következő oldalt fogjuk látni a böngészőben:

A "Continue to the dashboard" linkre kattintva jutunk a Cloudflare admin felület főoldalára (Home). Itt fogjuk majd látni a hozzáadott domaineket.

Cloudflare hozzáférés engedélyezése

A "Members" menüpontra kell kattintani és ott lehet hozzáadni a peter@surbma.hu email címet az "Invite members" blokknál az "Enter emails" mezőben. Az email megadása után lehet kattintani az "Invite" gombra.

Így kapunk hozzáférést a Cloudflare fiókhoz. Ezután már a domainek hozzáadását, kezelését mi is meg tudjuk tenni a saját fiókunkból.

Ugyanitt lehet egyébként az elérést visszavonni. Egyszerűen törölni kell az email címet alul, a "Members" résznél. Ezt persze most nem kell megtenni, csak akkor, ha esetleg valamiért megszűnik a köztünk levő szerződés.

Cloudflare adatfeldolgozási hozzájárulás

Végül pedig a "Configurations" menüpontra kell kattintani, hogy a GDPR elvárásainak eleget téve elfogadjuk a Cloudflare Data Processing Addendum-át, azaz az adatfeldolgozási kiegészítését, nyilatkozatát. Ezt a "Review & agree" gombra kattintva tudjuk megtenni.

További kérdésed van? Prémium WordPress ügyfélszolgálat Prémium WordPress ügyfélszolgálat