Closte regisztráció

Closte regisztráció lépései

  1. Az első lépés a felhasználó létrehozása a következő linken:

    https://app.closte.com/register

    (Egyes időszakokban zárt a Closte regisztráció, emiatt nem kapunk aktiváló emailt. Ekkor írunk a Closte-nak, hogy engedélyezze a regisztrálandó email címet. Ők küldenek egy emailt, amiben a linkre kattintva újból el kell végezni a regisztrációt.)

  2. Closte fiók aktiválása az email-ben kapott linkre kattintva.
  3. Számlázási és fizetési adatok megadása ezen a linken:

    https://app.closte.com/billing/activatebilling

  4. A létrehozott felhasználó belépési adatainak a megosztása velünk.
  5. Létrehozzuk az installációt.
  6. Az installáció megosztása, hozzáférés kiosztása.
  7. Domain DNS átállítása a Google Cloud DNS kiszolgálóra.
  8. A felhasználó jelszavának módosítása.

A lépések bővebb leírásai

Az első lépés a regisztráció és a fiók aktiválása. Regisztráció után a Closte kiküld egy emailt, amiben a linkre kattintva lehet a fiókot aktiválni. Aktiválás után a számlázási és fizetési (ehhez szükséges egy online fizetésre alkalmas bankkártya) adatokat is meg kell adni. Ezt a "Billing" menüpontra kattintva lehet megtenni az "Add Credit Card" gomb megnyomásával. Az adatok megadása után a zöld "Add" gombbal lehet véglegesíteni. Így lesz teljes a regisztráció és aktiválás.

Ezt követően a létrehozott felhasználó belépési adatait kell elküldeni nekünk, hogy minden további szükséges lépést be tudjunk állítani. Erre azért van így szükség, mert viszonylag bonyolult a Closte platform használata. A legjobb, ha ezen a szolgáltatáson keresztül kapjuk meg a hozzáféréseket, mert így jelentősen biztonságosabb ezeknek az adatoknak a küldése:

https://password.link/

Létrehozzuk az installációt, majd a szükséges hozzáféréseket hozzáadjuk a mi fiókunkhoz, hogy ezt követően már azzal tudjuk kezelni a WordPress weboldalt.

A domain névszervereit átállítjuk a Google Cloud DNS kiszolgálóra. Ehhez szükség van a domainhez tartozó összes DNS rekordra. Amennyiben még nem mi kezeljük a domaint és így nem tudjuk elérni a domain DNS rekordjait, ezeket el kell nekünk küldeni. A domain regisztrátor admin felületén elérhetőek ezek az adatok vagy az ügyfélszolgálaton kell kikérni.

Amikor ezzel készen vagyunk, utána a felhasználó jelszavát meg kell változtatni, hogy a megosztott információ ne jelentsen biztonsági kockázatot, így mi sem férünk már hozzá az installációhoz ezekkel a belépési adatokkal, csak a saját felhasználónkkal.

SMTP beállítása email küldéshez

A bővebb leírást itt lehet elolvasni: SMTP szolgáltatás beállítása

További kérdésed van? Prémium WordPress ügyfélszolgálat Prémium WordPress ügyfélszolgálat